Vi leverer følgende innen fundamentering:

  • Peling
  • Spunting
  • Stag og stagsetting
  • Horisontalboring og gjennomboring
  • Injeksjon

Kontakt oss for et tilbud!

Fundamentering

Fundamentering er det viktigste du kan gjøre når byggejobben skal i gang. Da bør du ha en partner med lang erfaring som har vært borti små og store utfordringer og som vet viktigheten av et solid fundament. Vi leverer alle typer fundamentering til små og store oppdrag.

Peling

Peling er en mye brukt måte når det skal bygges fundament til bygg på ustabil grunn. Med vår erfaring og våre maskiner kan du være trygg på at jobben blir gjort skikkelig uavhengig av vanskelighetsgrad og utfordringer som dukker opp. Vi tilbyr flere varianter av peling, blant annet med stålkjerner, samt stålrørspeler, RD-peler, betongpeler og ramming.

Stag og stagsetting

Vi hjelper med mikropeling til ulike oppdrag – alt fra nybygg og master til forankring av spunt og rassikring for feste av rasgjerder og eksempelvis sikring av ustabile rasmurer.

Sikring med hjelp av jordnagler er en god metode når forholdene ligger til rette for det. Det gjør seg godt med jordnagling i masser hvor spunting er problematisk eller umulig, grunnet eksempelvis hardpakkede masser med stein eller blokk.

Injeksjon

Injeksjon brukes til å stabilisere og reparere ulike konstruksjoner. Det bores hull og injiseres eksempelvis ulike sementbaserte produkter, som eksempelvis kan tette ulike lekkasjer som i neste rekke kan bli et problem ved at fjell eller konstruksjoner eroderer og blir ustabile.

Vi har maskiner og mennesker for å gjennomføre alle oppdrag innen fundamentering

Ta kontakt for et tilbud

Ønsker du et uforpliktende tilbud? Fyll inn, og vi kontakter deg så snart vi kan. Eller ring oss på 800 43 500