Betongrenovering nytt navn er Visinor 25.03.2015 Del: Del på Facebook Del på Twitter Del på Google + Del via epost

Etter flere år med mange forskjellige navn på våre selskap var tiden nå inne til å samle alle under ett navn, en visjon og en samlende identitet. Valget falt på Visinor AS for å tydeliggjøre vår visjon: Vi sikrer Norge!

 

Hensikten er å skape et sterkt visuellt uttrykk som gjenspeiler selskapets personlighet og samtidig være med å skape større kjennskap og synlighet. Vi skal skape en merkevare for fremtiden som bidrar til å differensiere oss fra konkurrentene og den skal være samlende for alle oss ansatte.Vi har samarbeidet med Vizuelli AS i Harstad for at alle våre selskaper på de ulike lokasjoner skal ha samme identitet og familielikhet.

 

Vi har ambisjoner om å gjøre viktige samfunnsoppgaver for nasjonen Norge. Ingenting er viktigere enn å redde liv og skape trygghet for folk flest og deres verdier. Vi tror vår felles visjon og vårt nye samlende navn skal være med å bygge stolthet og en solid lagfølelse. Vi tror på innovasjon, soliditet og kvalitet i alle faser. Navnet skal forplikte hver og en av oss og gi trygghet til våre kunder. Symbolet vi har valgt er et solid og pålitelig kvadrat som skal sikre det verdifulle!