Personvern

Personvernerklæringen handler om hvordan vi samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder. Her vil du finne informasjon om opplysninger som samles inn på nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd).

Nyhetsbrev

Det er mulig å abonnere på nyhetsbrev fra oss. Vi registrerer kun epost-adressen din for å kunne sende deg vårt nyhetsbrev. Eposten registreres hos MailChimp. Opplysningene deles ikke med andre virksomheter, og slettes når vi får beskjed om at du ikke lenger ønsker å motta informasjon fra oss. Opplysningene slettes også om vi får tilbakemelding om at e-postadressen ikke lenger er aktiv.

Bestilling

Bestillingsskjemaet vårt samler inn opplysninger om deg, som sendes til oss per epost. Denne informasjonen bruker vi kun i forbindelse med turen(e) du melder deg på. Opplysningene deles ikke med andre.

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre nettsiden vår bedre. Her følger en liste over kapsler vi bruker og hva de brukes til:

Google Analytics

Vi benytter Google Analytics for å registrere og studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Google kapsler er __utma, __utmt, __utmb, __utmc,__utmz og__utmv. Les mer om disse her. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere. Les mer on Googles retningslinjer på deres hjemmeside.

Andre informasjonskapsler

mc4wp_email inneholder din epost hvis du har registrert deg til vårt nyhetsbrev.